Skip to content

El descobriment: cursos online de Google Analytics

Fa poc he descobert la Analytics Academy, una plataforma online que t’ajuda a treure el màxim profit de Google Analytics.

L’eina de mesurament de Google és súper potent i té moltíssima informació, però si vols realment treure-li tot el suc i que t’ajudi a prendre les decisions correctes, necessites bussejar a fons en la seva informació i personalitzar la seva configuració segons els teus objectius.

Això és el que pretén l’Analytics Academy: que les empreses prenguin decisions de negoci basant-se en dades i que aquestes serveixin per millorar i fer evolucionar les seves estratègies de negoci.

Ara hi ha disponibles dos cursos, un sobre els fonaments de l’analítica digital i un altre sobre els principis bàsics de Google Analytics, els dos en anglès; espero que en el futur s’animin a traduir-ho al castellà o al català.

Si fas el curs durant un període concret pots accedir a un certificat i si no, el curs en càpsules de vídeo i els exercicis queden disponibles per a tothom perquè puguis aprendre al teu ritme.

M’ha semblat que és una molt bona manera de conèixer millor el món de l’analítica, aprenent de la mà de Google com treure-li el major rendiment a Google Analytics.

Coneixies aquesta plataforma d’e-learning de Google?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *