Skip to content

Crear Botiga Online

Estàs pensant en crear una botiga online i no saps per on començar?

A Social Mirror hem creat desenes de botigues online amb diferents CMS, adaptant sempre la botiga online als requisits del client.

Crear Botiga Online

Som una agència de marketing digital amb dos eCommerce propis així que hem passat per tot el procés de llançar una botiga online des de l’inici,el que ens ha aportat l’experiència necessària per crear botigues online de gran qualitat per als nostres clients.

Si tens pensat vendre per internet i no saps quina plataforma escollir, pots llegir la nostra comparativa aquí o contactar amb nosaltres i t’aconsellarem el millor CMS per crear la teva botiga online. A més, quan la teva botiga online ja estigui creada, et podem acompanyar en tot el procés amb els nostres serveis de marketing digital adaptats a les necessitats del teu negoci.

A Social Mirror ens focalitzem a crear botigues online amb dissenys moderns, experiència d’usuari i usabilitat òptims per a cada botiga online. El nostre Back-office és molt fàcil d’utilitzar i gestionar de manera que portar el dia a dia del teu negoci online serà molt còmode.

Contacta amb nosaltres sense compromís per parlar del teu projecte

T’ajudarem a triomfar en el competitiu món d’internet

Des de 2011 hem desenvolupat més de 200 projectes – tots referenciables – i treballem amb les solucions líders del mercat.

Logo BigCommerce