Skip to content

Creació de webs

Necessites crear una web per al teu negoci o renovar el seu disseny?

Ens focalitzem en crear webs que transmetin la teva imatge corporativa i missatges clau, alhora que són un recurs actiu per al teu negoci.

Creació de webs

Més de 200 projectes online ens avalen i la nostra àmplia experiència ens permet crear llocs webs de la més alta qualitat sempre complint amb els requisits del client.

Creem webs amb el disseny més modern que s’adapta a tots els dispositius, la millor experiència d’usuari (UX) i un back-office fàcil d’usar i gestionar mitjançant el gestor de continguts (CMS) WordPress, el més usat del món.

La teva pàgina web ha de ser un recurs actiu del teu negoci, que t’aporti més visibilitat, notorietat de marca, vendes i leads. Per aconseguir-ho totes les nostres webs tenen les següents característiques:

Disseny modern

Disposaràs d’una imatge adaptada a les exigències dels usuaris online i d’acord a l’estil de la teva empresa.

100% responsive

Els continguts de la teva web es veuran bé en tots els dispositius, tant ordinador de sobretaula, com a mòbil i tauleta.

Fàcil d'utilitzar i gestionar

Una persona amb coneixements bàsics d’ofimàtica podrà publicar nous continguts i portar el dia a dia del web.

Integrada amb social media

Els usuaris podran compartir els teus continguts a les seves xarxes socials favorites i fins i tot publicar els seus propis comentaris al teu web.

SEO

El codi amb el qual està construït el  web es carrega de forma molt ràpida i això ajuda al posicionament en cercadors (SEO).

Orientada a resultats

L’experiència d’usuari (UX) i els continguts estaran alineats amb els teus objectius de negoci perquè aconsegueixis resultats a internet.

Gestor de continguts

Podràs modificar els continguts de forma autònoma i en el futur podràs canviar l’aspecte visual sense perdre els continguts publicats.

Allotjament econòmic

Podràs allotjar-la en un servidor amb un cost molt econòmic ja que aquest tipus de webs no consumeixen molts recursos de hosting.

Si estàs pensant en crear un web per al teu negoci, si tens un web amb una antiguitat major de 3 anys, si estàs iniciant una nova línia de negoci per a la teva empresa o si vols renovar la teva imatge a internet, podem ajudar-te a crear el teu web!

Creem pàgines web professionals des de 2011 amb els dissenys web més atractius

Consulta’ns i t’assessorarem!