Skip to content

Consultoria de negoci

Estàs pensant en vendre per internet i no saps per on començar?

Si el teu negoci online no arrenca a Social Mirror t’assessorem per tal que aconsegueixis els teus objectius.

Consultoria de negoci

Som una agència de marketing digital amb dos eCommerce propis. Hem passat per tot el procés de crear un negoci online des de l’inici, així que sabem què et preocupa i com solucionar-ho.

Volem que aconsegueixis els teus objectius a internet i que coneguis com superar els reptes d’aquest complex negoci, per això la nostra consultoria de negoci t’assessora des dels aspectes legals fins a la selecció de proveïdors, passant per totes les fases de desenvolupament d’un negoci onlinea (des de la idea fins a la consolidació).

No et llancis a l’aventura de vendre a internet sense saber tot el necessari d’aquest complex negoci. Una consultoria estratègica t’ajudarà a prendre les decisions correctes en el moment adequat.

Validació de la idea

Podràs validar si la teva idea té sortida al mercat i si el teu negoci està ben enfocat per donar beneficis a 1 any vista, així minimitzaràs risc tant a nivell econòmic com de temps.

Marketing

Disposaràs d’una estratègia de branding així com de les accions clau a implementar per aconseguir visites, vendes i una fidel comunitat d’usuaris al voltant de la teva marca.

Tecnologia

Recolza’t en la millor tecnologia disponible per fer créixer el teu negoci de forma il·limitada i progressiva, sempre usant-la com palanca i mai com un fre.

Analítica i KPI’s

Disposaràs d’un quadre de comandament amb els indicadors de rendiment clau del teu negoci per identificar les fugues de clients i millorar el procés del funnel de vendes.

Pricing

Et diferenciarás de la competència i coneixeràs el marge de benefici dels teus productes segons els teus costos operatius i d’estructura.

Operacions

Podràs escollir quina és la millor operativa per al dia a dia segons el teu model de negoci i així minimitzar el seu impacte en el compte de resultats.

Proveedors

Selecciona els proveïdors clau per al teu negoci segons els serveis, valors i cost més convenients per a la teva operativa diària.

Legal

Coneixeràs els requisits legals per a vendre online en el teu sector i podràs complir amb l’estricta normativa de protecció de dades personals.

Si estàs pensant en crear una botiga online, si ja tens un eCommerce funcionant i vols aconseguir més beneficis o si t’estàs plantejant canviar algun aspecte del core del teu negoci online, pots comptar amb nosaltres!

Contacta’ns i explica’ns el teu cas

Estarem encantats d’acompanyar-te en aquesta aventura!

Disposem d’una profunda experiència en la creació i funcionament de botigues online i la posem al teu servei perquè aconsegueixis triomfar a internet. Els nostres dos eCommerce en són una bona prova.

logo-juguear
logo-yokaia