Skip to content

Captació de leads

No aconsegueixes transformar els visitants del teu web en leads?

T’ajudem a incrementar la ràtio de conversió dels teus formularis de contacte o del teu formulari de subscripció a la newsletter.

Captació de leads

A Social Mirror analitzem els principals KPI’s del teu web i treballem en ella per aconseguir leads de qualitat, ja que de res serveixen centenars de visites si no converteixen.

Els visitants del teu web corporatiu marxen sense omplir el formulari de contacte o sense subscriure’s a la newsletter? A la nostra agència digital ens assegurem que les visites que entrin al teu web siguin de qualitat i desprès transformem aquestes visites en leads i en clientes.

La generació de leads depèn de molts factors que analitzem de forma totalment personalitzada en cada web per aplicar les correccions necessàries i augmentar la captació de leads per al teu negocio.

CRO

Optimitza la ràtio de conversió (CRO) del teu web millorant l’experiència d’usuari (UX) i així aconseguiràs captar dades de contacte de més visitants.

Inbound marketing

Atrau al teu client ideal cap al teu web mitjançant la publicació de contingut del seu interès i ofereix-li el que necessita a canvi de les seves dades de contacte.

Marketing automation

Personalitza els enviaments per email segons el comportament de l’usuari a la teva pàgina web, apropant-lo així al moment de la conversió a través del lead scoring.

KPI’s i analítica

Utilitza l’analtítica enfocada a resultats per rendibilitzar totes les accions en funció de si t’aporten més leads per al teu funnel de vendes.

Si el teu web corporatiu no és una entrada constant de leads, si el teu ràtio de conversió està per sota de la mitjana del teu sector o si has detectat problemes d’experiència d’usuari que dificulten la consecució de nous leads, ¡podem ajudar-te!

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte

La finalitat del teu web és aconseguir leads, t’ajudem?