Skip to content

Augmentar vendes

El teu eCommerce no ven i no saps què fer?

A Social Mirror som especialistes en marketing digital i podem ajudar-te a incrementar les teves vendes.

Augmentar vendes

La nostra experiència en més de 200 projectes – i els nostres dos eCommerce propis – ens permet saber què funciona i què no per tal d’augmentar les vendes del teu negoci online.

Des de la captació de tràfic de qualitat fins a l’optimització de la cistella de compra, passant per tècniques de fidelització i marketing automation, a Social Mirror optimitzarem el teu eCommerce perquè incrementis les teves vendes i que així puguis créixer de forma sostenible en el temps.

L’optimització del rati de conversió pot generar un augment de vendes en el teu eCommerce gràcies a la millora de l’experiència d’usuari, de la cistella de compra i de l’aplicació de “best practices” perquè obtinguis un major benefici del tràfic web que estàs captant.

Optimització del rati de conversió

Millora l’experiència d’usuari (UX) de la botiga online per a dissipar els frens de compra i aconseguir més vendes.

Recomanacions personalitzades

Personalitza el catàleg de productes del teu eCommerce en funció dels interessos de l’usuari, les seves compres o la seva ruta de navegació.

Recuperació de cistelles abandonades

Finalitza els processos de compra interromputs, tant d’usuaris registrats com de visitants sense registrar, per no perdre cap venda.

Marketing automation

Beneficia’t de l’automatització del contingut per email per a realitzar una comunicació personalitzada i amb un alt índex de conversió.

Fidelització i ambaixadors

Premia als teus clients VIP i converteix-los en ambaixadors de la teva marca, així t’assegures recurrència i noves vendes en el teu eCommerce.

KPIs y analítica enfocada a resultados

Toma decisiones con información fiable y rentabiliza las acciones según si te aportan más ventas o mayor margen de beneficio.

Si la teva botiga online no ven, si el teu rati de conversió està per sota de la mitjana del teu sector o si has detectat problemes d’experiència d’usuari que dificulten la consecució de vendes, podem ajudar-te a aconseguir més vendes.

És el moment d’augmentar vendes en el teu eCommerce

Contacta amb nosaltres sense cap compromís i aconsegueix resultats a internet