Skip to content

Augmentar tràfic web

El teu web no té suficients visites i no sapes com aconseguir-les?

En la nostra agència de marketing digital ens dediquem a aconseguir tràfic de qualitat per al teu eCommerce o pàgina web.

Augmentar tràfic web

Sabem com augmentar el tràfic web de qualitat per al teu eCommerce, web o blog gràcies a la nostra experiència en més de 200 negocis online des de 2011.

Per això crearem una estratègia totalment personalitzada per a la teva web i aplicarem diferents tècniques de captació de visites que aconseguiran crear un flux continuat de noves visites de persones interessades en els productes del teu eCommerce. Més tràfic web de qualitat és igual a més pàgines vistes, que és igual a més clients.

Gràcies a la nostra experiència tant en SEO com en SEM, Social Media o Influencers aconseguirem arribar al teu públic objectiu i captar tràfic de qualitat per al teu web.

SEO

Optimitza el contingut del teu eCommerce i apareixeràs en les primeres posicions de Google quan algú estigui interessat en un producte com el que tu ofereixes.

Influencers

Aprofita l’autoritat i recomanació dels líders d’opinió a internet (instagramers, YouTubers, bloggers…) per presentar la teva marca i els teus productes a la seva fidel audiència.

Social media

Beneficia’t del boca-orella digital i de l’ús massiu de les xarxes socials per a crear una comunitat entorn a la teva marca i generar un estret lligam de comunicació.

Publicitat online

Atrau nous usuaris mitjançant diferents formats publicitaris i segmentant al teu públic objectiu segons els seus interessos, hobbies, plataformes favorites o visites a la teva pàgina web.

Si has llançat la teva botiga online recentment, si el teu eCommerce no atreu prou tràfic o si et trobes en un moment clau d’expansió i captació de nous usuaris, ¡podem ajudar-te aconseguir més visites!

No ho dubtis més i augmenta el tràfic web del teu eCommerce o web

Contacta ara amb nosaltres sense cap compromís